Slider

Karting SM 2021

Yhteistyökumppanit

Karting SM Lahti
10.-12.9.2021

 

Lahden FK-kerho ry kutsuu SM ja SJM-luokkien karting -kilpailijoita osallistumaan SM karting kilpailuihin 10.-12.9.2021 Lahteen, Pippon kartingradalle. Kilpailu järjestetään AKK:n luvalla XX/XX/21.

KILPAILURATA

Lahden Moottoriurheilukeskus Pippon karting -rata. Radan pituus 987m ja leveys 8m. Suurin sallittu yhtäaikainen automäärä on 34 kpl / erä. Radalla on 2 magneettiraitaa omaa harjoitteluajanottoa varten, toinen takasuoran lopussa ja toinen pääsuoran alussa.

KILPAILULUOKAT

  • OK SM
  • OKj SM
  • KZ2
  • SJM Mini60

ILMOITTAUTUMINEN

Yksittäisilmoittautuminen tehdään sunnuntaihin 5.9.2021 klo 23:59:59 mennessä KITI -järjestelmän kautta.

OSANOTTOMAKSUT

Sarjasääntöjen mukaisesti.
Jälki-ilmoittautuminen sarjasääntöjen mukaisesti.

Osanottomaksu:  Lahden FK FI24 5612 1120 0493 71.

KILPAILUSSA KÄYTETTÄVÄ POLTTOAINE JA ÖLJYT

Polttoaineena 98E. Polttoaine ja öljy sekoitetaan ohjaajakokouksen jälkeen kilpailupaikalla ilmoitettavan aikataulun mukaan.

POLTTOAINEEN OSTOPAIKKA

Saksalan Teboil, Vanhanradankatu 4, 15520 Lahti. Puh. (03) 874 430. http://www.saksalanteboil.fi/.
Saman säiliön polttoaine kaikissa 98E mittareissa.
Lounasaika Teboililla 10:30-13. Tällöin on pihalla ruuhkaa eikä polttoaineen haku ole mahdollista.

ENNAKKOHARJOITTELU

Rata on kesällä auki harjoitteluun kerhon internet-sivustolta löytyvän kalenterin mukaisesti. Tarkista kalenterista poikkeukset, hiljaiset päivät ja mahdolliset varaukset.

Ma-To           12-20

Pe-La             12-18

Su                  12-16

Rata on varattu kilpailijoiden harjoitteluun edeltävänä viikonloppuna 4.-5.9.2021. Aukioloajat yllä. Ratamaksu on 25 € / päivä.
Kilpailuviikolla varikko aukeaa keskiviikkona 8.9. klo 9.

Harjoitukset ajetaan:

  • OK, OKj, KZ2 ja Mini60 torstaina 9.9. klo 12 alkaen (ratamaksu 20 €) ja perjantaina 10.9. klo 10 alkaen (ratamaksu 40 €)
    Ratamaksu on ehdottomasti maksettava ennen radalle menoa. Mikäli radalla tavataan kuljettaja ilman ratamaksua, peritään ratamaksu kaksinkertaisena.

Kilpailuviikon harjoituksissa kuljettajilla on oltava autoissaan transponderit, sekä kilpailunumerot.

VARIKKO

Sääntökirjan 5.23 mukaan.

Jokaiselle kilpailijalle on varattu 4 x 6 m varikkopaikka, jotka jaetaan saapumisjärjestyksessä varikkohenkilökunnan toimesta. Kaikki paikat sijaitsevat uudella varikkoalueella, jossa maapohja. Käytävät kovapohjaisia, joissa huoltokärryt kulkevat. Varikkopaikalle oltava ehdottomasti imeytysmatto.

ISON VARIKKOPAIKAN VARAUS

Varikolle ei ole mahdollista pysäköidä ylimääräisiä ajoneuvoja (mm. asuntoautot, vaunut ym.), vaan kaikki ajoneuvot ohjataan erilliselle pysäköintialueelle, jossa ei sähkösyöttöä.

Kaikki normaalia suuremmat varikkopaikat tulee varata hyvissä ajoin ennen kilpailua, jotta vältytään turhilta ruuhkilta.

HUOM! Kaikki rakennelmat kuten teltat tulee varustaa riittävillä painoilla. Teltan haltija vastaa kaikista vahingoista, joita teltan mahdollinen irtoaminen aiheuttaa. Varaa mukaan riittävä määrä telttapainoja!

Varikkopaikka on jätettävä siistiksi. Käytetyt renkaat voi viedä veloituksetta niille tarkoitetulle alueelle. Siivoamattomasta varikkopaikasta peritään 100 € siivousmaksu.

Avotulen teko ja alkoholin nauttiminen varikkoalueella on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla. Ohjeiden laiminlyönnistä kilpailunjärjestäjä perii ensimmäisestä rikkeestä 500 € sakon ja toisesta kerrasta henkilö/tiimi poistetaan rata-alueelta.

Polkupyörien, potkulautojen ja ym. käyttäminen on, toimihenkilöitä lukuun ottamatta, kielletty koko kilpailun aikana. Toistuvasti ohjetta rikkovilta henkilöitä takavarikoidaan väline kilpailuviikonlopun ajaksi ja niiden käytöstä voidaan määrätä 100€ sakko, joka tulee suorittaa ennen kuljettajan seuraavaa lähtöä.

Varikkosähköä on saatavilla rajoitetusti ja sitä ei saa käyttää lämmittämiseen eikä ilmastointiin. Varikkosähköä käytettäessä, sähkökelat avataan kokonaan auki. Varikkosähköön ei saa kytkeä sisäkäyttöön tarkoitettuja tai vahingoittuneita jatkojohtoja tai laitteita. Sisäkäyttöön tarkoitetut ja vialliset jatkojohdot poistetaan havaittaessa verkosta.

YLEISMÄÄRÄYKSET

Kilpailussa on noudatettava AKK:n sääntökirjan 2021 määräyksiä. Aika-ajossa ja kilpailussa on käytössä sähköinen ajanotto TranX160 tai vastaavilla transpondereilla, joita varten autossa on oltava kiinnitysteline. Oman transponderin numero on ilmoitettava Kitissä ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestäjällä on vuokrattavana transpondereita 40 € kilpailukohtaista hintaa vastaan.

Kilpailun johdolla on oikeus tuomariston päätöksellä peruuttaa, siirtää tai keskeyttää kilpailu tai sen osa sekä antaa tarpeellisia lisämääräyksiä, mikäli olosuhteet niin vaativat.

Moottoreiden käyttäminen varikkoalueella ilman henkilökunnan nimenomaista lupaa on kielletty. Koneen käyttämisestä ja käynnistämisestä voidaan määrätä sarjasäännön mukainen 500€ sakko.

Ratahenkilökunnan ja toimitsijoiden antamia ohjeita, kehotuksia ja määräyksiä tulee ehdottomasti noudattaa. Annettujen kehotusten ja määräysten noudattamatta jättämisestä voidaan kilpailijalle tai hänen edustajalleen asettaa sakko 150€, ellei tässä kilpailukutsussa tai sarjasäännöissä ole kyseisestä rikkeestä muuta määrätty.

Liuottimien käyttäminen autojen pesussa on kielletty.

MAJOITTUMINEN JA RUOKAILU

Moottoriradan alueella on mahdollisuus majoittua omassa asuntovaunussa tai -autossa.

Yöpyminen kilpailuviikonlopulta 40€. Sähkön saanti on rajallinen (ei lämmitys/viilennyssähköä).

Sähkön käyttö lämmitykseen/viilennykseen laukaisee sulakkeet, jolloin koko varikko on ilman sähköä.
Huoltorakennuksessa on peseytymistilat sekä kahvila, jossa on saatavana päivittäin lämmintä kotiruokaa. Lisäksi pe-su ulkoteltassa on grillattuja tuotteita.

Ruokalista (muutokset mahdollisia)

 AamiainenLounasPäivällinen
Torstai 25.8.Spagetti ja jauhelihakastikeMenu
Perjantai 26.8.6.50 €KinkkukiusausMenu
Lauantai 27.8.6.50 €Perunamuusi ja lihapullatMenu
Sunnuntai 28.8.6.50 €KanapastaMenu

Hinnat:

Aamiainen 6.50 €
Lounas/Päivällinen 10.00 €
Lisäksi grilliteltasta saatavana makkaraa ja lettuja lauantaina ja sunnuntaina.

KILPAILUN SUORITUS

Sarjasääntöjen ja aikataulun mukaisesti.

PALKINNOT

Kaikissa luokissa palkitaan 6 parasta kilpailijaa.

KILPAILUAIKATAULU

Erillinen liite.

TERVETULOA – LAHDEN FK RY