Slider

Lahti Open 2021

Yhteistyökumppanit

Lahti Open 2021
2.-3.10.2021

Kutsu kilpailuun.
Aikataulu kilpailuun.

 
KILPAILURATA

Lahden Moottoriurheilukeskus Pippon karting -rata. Radan pituus 987 m ja leveys 8 m. Suurin sallittu yhtäaikainen automäärä on 34 kpl / erä. Radalla on 2 magneettiraitaa omaa harjoitteluajanottoa varten, toinen takasuoran lopussa ja toinen pääsuoran alussa.

KILPAILULUOKAT

Kilpailu ajetaan kaikissa luokissa, mitä paikalle saapuu, mutta ainakin Cadet, Micro, Mini60, Raket, raket120, TAG, Outlaw-luokka (F250, KZ ym. nopeahkot laitteet).

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tehdään paikan päällä kutsun mukaisesti. Kilpailussa on mahdollisuus ajaa paikan päältä ostettavalla tutustumislisenssillä.

Osanottomaksut: 25€ per kilpailupäivä

ENNAKKOHARJOITTELU

Rata on auki ennakkoharjoitteluun kilpailuviikolla keskiviikkosta perjantaihin klo 9-20. Tarkasta aikaisemmat radan aukioloajat ja varaukset radan kalenterista www.lahdenfk.fi/tapahtumat/

Ratamaksu on 25 € / päivä

MAJOITTUMINEN JA RUOKAILU

Moottoriradan alueella on mahdollisuus majoittua omassa asuntovaunussa tai -autossa. Sähkön saanti on rajallinen, leiriytymismaksu 20 € / kisaviikonloppu. Huoltorakennuksessa on peseytymistilat sekä kahvila, jossa on saatavana lämmintä ruokaa aukioloaikojen mukaisesti.