Slider

Esittely

Yhteistyökumppanit

Pituus 987m, leveys 8m.

Kilpailussa saa radalla olla korkeintaan 34 autoa samassa lähdössä, lasten Harrastaja-luokissa 24 autoa. Korkeuseroja ei ole paljoa, ratapohja on hieman kallellaan niin, että pääsuoran jälkeinen mutka on korkein paikka ja luoteisnurkka on matalin. Radan nopein kohta on ennen luoteisnurkan jarrutusta (kuvan vasen alaosa).

Rata on valmistunut vuonna 1980 pääasiassa talkoovoimin ja se on yksi Suomen parhaista karting-radoista, joka täyttää myös kansainvälisten kilpailujen vaatimukset. Asfaltti uusittiin 17.8.1999.

Radalla järjestettiin vuonna 2003 lajin Pohjoismaiden Mestaruuskilpailu ja vuonna 1984 Euroopanmestaruuskisojen pohjoislohkon karsintakilpailu. Viime vuosina radalla on yleensä järjestetty SM-osakilpailu sekä pienempien luokkien kansallinen kilpailu vuodessa.

Muista järjestetyistä radan tapahtumista vuosien aikana mainittakoon Karting SM -kilpailut ja nuorille tarkoitettu Pippo Cup ja kerhokilpailut sekä aikusharrastajien Euro- ja Super cup sekä X30 Challenge -kisat. Lisäksi Lahden FK järjestää suuren suosion saanutta yleisöajoa. Lahden FK työllistää 5-6 henkilöä vuosittain 2.4 – 31.10 välisenä aikana.

Lataa tästä ratakartta pdf -muodossa.

Radan pelastussuunnitelma löytyy täältä.